Lépcsőfokok a tudatosodásig - Írd felül az idővonaladat!


Mindannyian megírjuk magunknak sorsunkat mielőtt leszületünk. Ha ezt az utat járjuk, szerencsések lehetünk és viszonylag kevés szenvedés illetve betegség mellett élhetjük le aktuális életünket. Ha nem követed a neked való utat, letérsz, mellékösvényekre tévedsz és sok olyan emberrel találkozol akinek belekerülsz az életébe, vele együtt alkotod életedet. Néha a mások által belénk nevelt, előző életből hozott, ítélkezés miatti gondolatok rossz döntéseket eredményeznek és eltérítenek életfeladatodtól. Ha későn vetted ezt észre vagy úgy érzed sokszor döntöttél rosszul, cselekedtél nem megfelelően, az már a múlt. Megbánhatod, imádkozhatsz bocsánatért de a karma megtalál később, ez az univerzum egyik törvénye. Ha rosszat tettél, ideje megbánni és bocsánatért küzdeni mert akkor a karma kevésbé erősen csap majd arcon a későbbiekben.


Forrás: google.co.uk

Idővel az ember elgondolkodik azon hogy mit tegyen akkor ha nem tud bocsánatot kérni attól, akit régebben megbántott - akár direkt, akár akaratlanul - mert néha úgy alakul hogy nincs már ott az a személy, elhagyott, elment, te hagytad ott, meghalt, elköltözött, kórházba került és így nehéznek tűnik a sikeres megbocsátás. Ha valakit megbántasz, negatív energiát gerjeszt benned és benne, míg nincs tiszta megbocsátás, mindkettőtöknél vagy egyikőtöknél megmarad ez a negatív energia - energiakezelésekkel ugyan eltávolítható de ez sok embernél nem működik csak ha rendszeres a kezelés -. Van lehetőség a múltba visszamenni és energetikailag helyrehozni a dolgot. Nyilván az lenne a legjobb ha maga a személy is ott lehetne de ha ez nem megoldható, szánj rá egy napot hogy újraírd az idővonaladat! 



Forrás: google.co.uk

Ha újraéled azon emlékeket gyerekkorodtól fogva, amik nem voltak jók, de megtöltöd a szeretet érzésével, jó és pozitív energiákkal, az energetikai kiegyenlítés megtörténik. Ilyenkor már mindegy hogy a másik fél meg tud-e bocsátani vagy nem, te megtetted és elfogadod hogy vállalod a következményét a tetteidnek, bármi is legyen az. Embernek születtünk, hibázunk, vétünk de nincs baj mert esélyünk lehet helyrehozni. Fontos hogy tanácsadó vagy terapeuta legyen jelen az újraíráskor, ami lehet valamilyen megváltozott tudatállapotban, mintpl utaztatásos vagy transzmeditációs. Minden érzés energia, ne feledd hogy nem akkor nyersz bocsánatot valakitől ha ő azt mondja hogy 'megbocsátom'. 7 éves korunkig édesanyánk, 14 éves korunkig édesapánk energiáit 'szívjuk magunkba', ennek megfelelő, nőies és férfias minőséget képviseljünk a különböző életszakaszokban megjelenő emlékek feldolgozása közben.  

Ha tetszett a cikk, oszd meg és kövesd a facebook oldalamat: https://www.facebook.com/lotuszuzenetek/  :)

Comments